BOLU ÇORBALARI ile BURSA ÇORBALARI nın arasına BURDUR ÇORBALARI yazılacak. SAYFA: 34
BURDUR ÇORBALARI: Et suyunda pişirilen Pirinç çorbası, Mercimek çorbası, Tarhana çorbası
SAYFA: 36 - 37
GÜMÜŞHANE ÇORBALARI ile HATAY ÇORBALARI nın arasına HAKKARİ ÇORBALARI yazılacak.
HAKKARİ ÇORBALARI: Ayran ( Devin ) çorbası, Corti çorbası, Maşin çorbası, Bürüş çorbası, Otlu Buğday çorbası, Uçkun çorbası, Doğaba çorbası, Gugul ( Katı ayran ) çorbası
SAYFA: 40 MANİSA ÇORBALARI ile MERSİN ÇORBALARI arasına MARDİN ÇORBALARI yazılacak.
MARDİN ÇORBALARI: Lebeniye çorbası, Kelle paça çorbası, Un çorbası, Mercimek çorbası, Nohut çorbası, Corten çorbası, Ginedir çorbası, Domates çorbası
Sayfa: 40 MERSİN ÇORBALARI başlığı MERSİN ( İÇEL ) ÇORBALARI: şeklinde yazılacak
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder