18 Nisan 2012 Çarşamba
BATI ANADOLU ( EGE ) BÖLGESİ YÖRESEL ÇORBALARININ, İLLERE GÖRE DAĞILIMI
1- Sakala Çarpan Çorbası ( Afyon ) 2- Kuru Börülce Çorbası ( Denizli ) 3- Çaputaşı Çorbası ( Denizli ) 4- Miyane Çorbası ( Afyon ) 5- Pirinç Çorbası ( Afyon ) 6- Kulak Çorbası ( Aydın ) 7- Tarhana Çorbası ( Aydın ) 8- Kedi Börülcesi Çorbası ( Denizli ) 9- Kuru Börülce Çorbası ( Denizli ) 10- Ovmaç Çorbası ( Denizli ) 11- Bulamaç Çorbası ( İzmir ) 12- Sıkıcık Çorbası ( Kütahya ) 13- Yoğurtlu Çevirme Çorbası ( Kütahya ) 14- Tekke Çorbası ( Kütahya ) 15- Miyane Çorbası ( Kütahya ) 16- Oğma Aşı Çorbası ( Kütahya ) 17- Bulgur Çorbası ( Kütahya ) 18- Yoğurtlu Bulgur Çorbası ( Kütahya ) 19- Tavuk Çorbası ( Kütahya ) 20- Çene Çarpan Çorbası ( Kütahya ) 21- Sütlü Çorba ( Kütahya ) 22- Ara Çorbası ( Muğla ) 23- Dutmeş Çorbası ( Muğla ) 24- Tarhana Çorbası ( Uşak ) 25- Kazdağı Çorbası ( Ege usulü ) 26- Bulgur Aşı Çorbası ( Afyon ) 27- Sakala Çarpan Çorbası ( Afyon ) 28- Manav Tarhanası ( Balıkesir ) 29- Saçaklı Mantı Çorbası ( Balıkesir ) 30- Tavuklu Mantı Çorbası ( Balıkesir ) 31- Tarhana Çorbası ( Uşak ) 32- Arapaşı Çorbası ( Uşak ) 33- Alaca Tene Çorbası ( Uşak ) 34- Pirinç Çorbası ( Denizli )
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder