18 Nisan 2012 Çarşamba
KUZEY BATI ( MARMARA ) ANADOLU BÖLGESİ YÖRESEL ÇORBALARININ, İLLERE GÖRE DAĞILIMI
1- Yeşil Mercimek Çorbası ( Kırklareli ) 2- Paça Çorbası ( Bursa ) 3- Yeşil Mercimek Çorbası ( Trakya usulü ) 4- Yedigöller Çorbası 5- Marmara Çorbası 6- Sebzeli Tavuk Çorbası ( Kocaeli ) 7- Rumeli Paçası Çorbası ( Edirne ) 8- Tarhana Çorbası ( Edirne ) 9- Beykoz Paça Çorbası ( İstanbul ) 10- İşkembe Çorbası ( İstanbul ) 11- Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası ( İstanbul ) 12- Osmanlı usulü Tavuk Çorbası ( İstanbul ) 13- Tarhana Çorbası ( Bilecik ) 14- Nohutlu Tavuklu Mantı Çorbası ( Bilecik ) 15- Ovmaç Çorbası ( Bilecik ) 16- Mercimekli Mantı Çorbası ( Bilecik )
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder