18 Nisan 2012 Çarşamba

KUZEY BATI ( MARMARA ) ANADOLU BÖLGESİ YÖRESEL ÇORBALARININ, İLLERE GÖRE DAĞILIMI

 1- Yeşil Mercimek Çorbası ( Kırklareli )   2- Paça Çorbası ( Bursa )   3- Yeşil Mercimek Çorbası ( Trakya usulü )   4- Yedigöller Çorbası   5- Marmara Çorbası   6- Sebzeli Tavuk Çorbası ( Kocaeli )   7- Rumeli Paçası Çorbası ( Edirne )    8- Tarhana Çorbası ( Edirne )   9- Beykoz Paça Çorbası ( İstanbul )   10- İşkembe Çorbası ( İstanbul )   11- Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası ( İstanbul )   12- Osmanlı usulü Tavuk Çorbası ( İstanbul )   13- Tarhana Çorbası ( Bilecik )   14- Nohutlu Tavuklu Mantı Çorbası ( Bilecik )   15- Ovmaç Çorbası ( Bilecik )   16- Mercimekli Mantı Çorbası ( Bilecik )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder