18 Nisan 2012 Çarşamba
GÜNEY ANADOLU ( AKDENİZ ) BÖLGESİ YÖRESEL ÇORBALARININ, İLLERE GÖRE DAĞILIMI
1- Ekşi Aşı Çorbası ( Hatay ) 2- Adana Çorbası ( Adana ) 3- Kulaklı Çorba ( Antalya ) 4- Patlıcanlı Ekşili Çorba ( Kahramanmaraş ) 5- Oğmaç Çorbası ( Burdur ) 6- Şiş Börek Çorbası ( Hatay ) 7- Tirşik ( Pancar ) Çorbası ( Osmaniye ) 8- Et Sulu Pirinç Çorbası ( Burdur ) 9- Yoğurtlu Çorba ( Burdur ) 10- Analı Kızlı Çorbası ( Adana ) 11- Yüzük Çorbası ( Adana ) 12- Ekşili Çorba ( Kahramanmaraş ) 13- Tarhana Çorbası ( Kahramanmaraş ) 14- Toğga Çorbası ( Kahramanmaraş ) 15- Leğen Çorbası ( Kahramanmaraş ) 16- Yoğurtlu Dövme Aşı Çorbası ( Kahramanmaraş ) 17- Kahramanmaraş Paça Çorbası ( Kahramanmaraş ) 18- Dövmeli Mercimek Çorbası ( Kahramanmaraş ) 19- Tirşik Çorbası ( Kahramanmaraş )
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder