18 Mayıs 2011 Çarşamba
ET VE TAVUK SULU TAHIL ÇORBALARININ FAYDALARI
Uzmanlar, soğuk algınlığı ve gripten korunmak veya kurtulmak için tahıl çorbaları içmemizi tavsiye ederler. 1- Et suyu ve tavuk suyu çorba hazırlarken, çorbaya yağ ilave edilmez. 2- Et ve tavuk suyu çorbalarına, ufak ufak ilave edilen et ve tavuk parçaları, bu çorbaları içenlere; daha çok enerji vererek daha uzun süre tok tutar. 3- Tavuk, piliç ve hindi suları, vitaminler, potasyum ve madensel tuzlar bakımından zengindirler. 4- Tavuk suları ile hazırlanan sebze çorbaları, iltihap hücrelerini engelleyerek, sağlığımızın korunmasında önemli rol oynarlar. 5- İbni Sina ve Hipokrat gibi çok eski hekimler; tavuk sulu çorbayı, bir çok hastalığa karşı, ilaç olarak vermişlerdir. 6- Tavuk eti ve suyu kolesterol yapmadığı için, başta yaşlılar olmak üzere her kişi için ideal bir besin maddesidir. 7- Et ve tavuk suyundan yapılan tahıl çorbaları, enerji ve güç kaynağıdır. Bunun için; '' Et ve Tavuk Sulu Tahıl çorbaları '' içmeliyiz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder