7 Ağustos 2011 Pazar

SHCHAV - Rusya - - Tavuk Etli, Tavuk Sulu, Otlu, Sütlü, Sebzeli, Kremalı Çorba - ( 6 kişilik ) - Sıcak Çorba -

  MALZEMELER :  1 baş soğan, 1 tane patates, 1 tane kereviz, 600 gr. pazı, 6 dal maydanoz, 6 dal dereotu, 2 çorba kaşığı tereyağı, 1 çay bardağı krema, 3 su bardağı tavuk suyu, 2 çorba kaşığı un, 2 tane tavuk göğsü, 1,5 su bardağı süt, karabiber, tuz   HAZIRLANIŞI :  Un, tereyağında kavrulur. Tenceredeki tavuk suyuna ilave edilir. Küp doğranmış tüm sebzeler ile küp doğranmış tavuk etleri eklenir. Sebzeler yumuşayınca, süt, karabiber ve tuz ilave edilir. Servis yaparken krema koyulur. Maydanoz ve dereotu yaprakları serpiştirilerek servis yapılır. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder