18 Nisan 2012 Çarşamba

BATI ANADOLU ( EGE ) BÖLGESİ YÖRESEL ÇORBALARININ, İLLERE GÖRE DAĞILIMI

 1- Sakala Çarpan Çorbası ( Afyon )   2- Kuru Börülce Çorbası ( Denizli )   3- Çaputaşı Çorbası ( Denizli )   4- Miyane Çorbası ( Afyon )   5- Pirinç Çorbası ( Afyon )   6- Kulak Çorbası ( Aydın )   7- Tarhana Çorbası ( Aydın )   8- Kedi Börülcesi Çorbası ( Denizli )   9- Kuru Börülce Çorbası ( Denizli )   10- Ovmaç Çorbası ( Denizli )   11- Bulamaç Çorbası ( İzmir )   12- Sıkıcık Çorbası ( Kütahya )   13- Yoğurtlu Çevirme Çorbası ( Kütahya )   14- Tekke Çorbası ( Kütahya )   15- Miyane Çorbası ( Kütahya )   16- Oğma Aşı Çorbası ( Kütahya )   17- Bulgur Çorbası ( Kütahya )   18- Yoğurtlu Bulgur Çorbası ( Kütahya )   19- Tavuk Çorbası ( Kütahya )   20- Çene Çarpan Çorbası ( Kütahya )   21- Sütlü Çorba ( Kütahya )   22- Ara Çorbası ( Muğla )   23- Dutmeş Çorbası ( Muğla )   24- Tarhana Çorbası ( Uşak )   25- Kazdağı Çorbası ( Ege usulü )   26- Bulgur Aşı Çorbası ( Afyon )   27- Sakala Çarpan Çorbası ( Afyon )  28- Manav Tarhanası ( Balıkesir )   29- Saçaklı Mantı Çorbası ( Balıkesir )   30- Tavuklu Mantı Çorbası ( Balıkesir )   31- Tarhana Çorbası ( Uşak )   32- Arapaşı Çorbası ( Uşak )   33- Alaca Tene Çorbası ( Uşak )   34- Pirinç Çorbası ( Denizli )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder