18 Nisan 2012 Çarşamba

GÜNEY ANADOLU ( AKDENİZ ) BÖLGESİ YÖRESEL ÇORBALARININ, İLLERE GÖRE DAĞILIMI

 1- Ekşi Aşı Çorbası ( Hatay )   2- Adana Çorbası ( Adana )   3- Kulaklı Çorba ( Antalya )   4- Patlıcanlı Ekşili Çorba ( Kahramanmaraş )   5- Oğmaç Çorbası ( Burdur )   6- Şiş Börek Çorbası ( Hatay )   7- Tirşik ( Pancar ) Çorbası ( Osmaniye )   8- Et Sulu Pirinç Çorbası ( Burdur )   9- Yoğurtlu Çorba ( Burdur )   10- Analı Kızlı Çorbası ( Adana )   11- Yüzük Çorbası ( Adana )   12- Ekşili Çorba ( Kahramanmaraş )   13- Tarhana Çorbası ( Kahramanmaraş )   14- Toğga Çorbası ( Kahramanmaraş )   15- Leğen Çorbası ( Kahramanmaraş )   16- Yoğurtlu Dövme Aşı Çorbası ( Kahramanmaraş )   17- Kahramanmaraş Paça Çorbası ( Kahramanmaraş )   18- Dövmeli Mercimek Çorbası ( Kahramanmaraş )   19- Tirşik Çorbası ( Kahramanmaraş )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder