7 Ağustos 2011 Pazar

EGG DROP - Asya - - Tavuk Etli, Sebzeli, Yumurtalı, Soslu Çorba - ( 4 kişilik ) - Sıcak Çorba -

  MALZEMELER :  2 tane tavuk göğsü, 2 tane yumurta, 4 tane taze soğan, 4 su bardağı su, 1 çorba kaşığı susam yağı, karabiber, tuz  HAZIRLANIŞI :  Tavuk göğüsleri küp doğranarak, 4 su bardağı suda haşlanır. İnce doğranmış taze soğan ve soya sosu ilave edilir. Yumurtalar ayrı bir kapta çırpılarak, çorbaya ilave edilir. Servis yapılırken, susam yağı dökülür. Afiyet olsun.  * Egg Drop Çorbası hazırlanırken, Aynı ölçü için, 100 gr. doğranmış ıspanak ve 150 gr. doğranmış mantar da eklenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder