3 Ağustos 2011 Çarşamba

TOSKANA - İtalya - - Tahıllı, Otlu, Sebzeli, Peynirli Çorba - ( 6 kişilik ) - Sıcak Çorba -

  MALZEMELER :  2 tane domates, 200 gr. taze soğan, 200 gr. bezelye, 1 tane kabak, 1 tane pırasa, 1 tane kereviz, 1 tane havuç, 1 tane şalgam, 3 çorba kaşığı zeytinyağı, 3 dal brokoli, 1 su bardağı pirinç, 6 su bardağı su, karabiber, fesleğen, tuz  HAZIRLANIŞI :  Tüm sebzeler, küp küp doğranır. Tencereye koyulan zeytinyağında tüm sebzeler sotelenir. 8 su bardağı sıcak su ilave edilir ve yıkanmış pirinçler de koyularak, pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirilir. 4 çorba kaşığı doğranmış taze fesleğen, karabiber ve tuz ilave edilir. Ateşten alınarak, rendelenmiş permesan peyniri ile servis yapılır. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder